Elbontottuk a VEFK mászófalat a Munkacsarnokban

Mint azt már többen tudhattátok, évek óta lebegett a mászófalunk fölött Demoklész kardja, amely sajnos idén január első hetében végleg lesújtott.

Az ügy hátterében a VKSZ és az Egyetem, illetve a VEFK és a Kézilabdások közt kialakult és évek óta húzódó nézeteltérések álltak. Sajnos valóban nem voltak ideálisak a körülmények, nagyon kis helyre voltunk sokszor nagyon sokan bezsúfolva, így önkéntelenül is sokszor zavartuk egymás párhuzamosan zajló edzéseit, ami értelemszerűen konfliktusokhoz vezetett.

A kegyelemdöfést azonban a csarnok nagyszabású felújítása és modern kézilabda csarnokká történő átalakítása okozta a VEFK mászófal számára. Idén ugyanis megindulnak a csarnok felújítási és átalakítási munkálatai, hogy színvonalasabb körülmények közt edzhessenek elsősorban a kézilabdások. Ehhez azonban sajnos útban volt a mászófalunk, így kénytelenek voltunk lebontani azt.

Ezzel sajnos lezárult a VEFK egy közel 30 évig tartó edzésekben és élményekben gazdag fejezete. Azt hiszem kijelenthetjük, hogy sokunk számára nagyon fog hiányozni, hiszen sokan évek- évtizedek óta heti rendszerességgel látogattuk az edzéseket. 

Azt azonban fontos kijelenteni, hogy a VEFK nem jelent egyet a mászófallal! Az egyesület nem szűnik meg a fallal együtt, hanem megy tovább! Az egyesület lelke Ti vagytok és Mi vagyunk, a társaság akikkel a közös programokat, élményeket gyűjtjük. Továbbra is megyünk mászni, csak átmenetileg másik mászófalakra, sziklákra, csinálunk közös programokat, mászókirándulásokat, vetítéseket, élménybeszámolókat, közös sütögetéseket és sörözéseket. Szóval senki ne csüggedjen, ez nem a vég!

A mászófal lebontott és használható elemeit elraktároztuk bízva abban, hogy hamarosan valahol egy másik helyszínen felépíthetünk majd egy új VEFKes mászófalat.

Addig is viszlát VEFK mászófal, jó volt veled!

img_5731.jpg

 

2023.01.11. 10:25

VEFK Facebook csoport

VESC falmászó szakosztály

A Veszprémi Egyetemi Falmászó Klub a VESC falmászó szakosztálya. https://vesc.hu/falmaszas/ Fal- és sziklamászás a Pannon Egyetemen. Csatlakozz hozzánk az edzéseken, vagy a Facebook oldalon. Esetleg írj nekünk levelet. Email: vefk1992(kukac)gmail.com

Képgaléria

Címkék

2006 (10) 2007 (14) 2008 (7) 2009 (18) 2010 (9) 2011 (7) 2012 (11) 2013 (2) 2014 (1) Előadás (6) Rekeszmászás (3) Universitas Falmászó Kupa (8) Verseny (30) Címkefelhő
süti beállítások módosítása